Sponsor

I tst Cykling har vi de mest fantastiske sponsorer, nogen har været med siden starten i 2013, mens andre er kommet til siden hen.

Vi er utrolig glade for hver og en, de er med til at holde hjulene i klubben i gang - uden dem var der ingen tst Cykling - husk at støt dem, for de støtter os!

Bliv Sponsor i tst Cykling

Har du brug for at få dit produkt eller firma profileret, tror på at netværksadgang kan gøre en forskel og sidst, men ikke mindst, ejer en smule interesse for cykling, kan et samarbejde med tst Cykling blive en spændende og anderledes del af din virksomheds markedsføringsmix.

Cykling har formået at fange folks opmærksomhed på tværs af grænser, sociale lag, alder og køn. Sporten er en af de mest eksponerede i vores samfund med daglig omtale i såvel trykte som elektroniske medier.

Ud over den signalværdi, der ligger i at få sit navn forbundet med en cykelklub, åbner et sponsorat dog også op for et par andre lige så spændende muligheder for moderne relationsmarketing.

Kunne du eller din virksomhed have interesse i at blive sponsor i tst Cykling, skriv en mail til sponsor@tstcykling.dk så kommer vi gerne med et konstruktivt oplæg til netop din virksomhed

Du/I er altid velkommen til at kontakte vores sponsorudvalg, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Vores Sponsorer

Premium indhold
For at vise dette indhold skal klubben opgradere til Premium.