Om tst Cykling

Om tst Cykling

tst Cykling er en lille hyggelig motionscykelklub med over 100 medlemmer som blev stiftet i januar 2013. Klubben er beliggende i byen Tilst, 8 km nordvest for Aarhus.

Vi er en motionsklub for alle, uanset alder og køn. Vi kører på racercykler om sommeren og mouintainbikes om vinteren. Om sommeren er vi opdalt i 5 grupper for at tilgodese alle niveauer, om vinteren køres der samlet ud til et af de mange omkring liggende MTB spor, hvor bremsen løsnes og gashåndtaget spændes, inden det igen går samlet hjemad.

Vi er altid åbne overfor nye medlemmer, og vi tilbyder altid potentielt nye medlemmer en uforpligtende tur (eller to) med os inden man meldes ind i klubben.

Men i tst Cykling laver vi også andet end at cykle

2 gange årligt arrangere tst Cykling i samarbejde med vores sponsor fra Anelyst AutoTeknik en værkstedsaften, hvor klubben er vært for lidt mad og drikke mens medlemmerne skruer på deres cykler.

Der arrangeres i løbet af vinteren også watt-tests på high-end spinningcykler, fælles spisning, klubture i ind- og udland mm.

Gennem sæsonen hjælper tst Cykling desuden til ved forskellige idræts arrangemneter, f.eks har tst Cykling gennem en længere årrække haft et samarbejde med Aarhus Motion, hvor BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon og DHL stafetten er nogen af de største arrangementer tst Cykling stiller op til.

Derudover arrangere tst Cykling i samarbejde med DGI Østjylland et holdløb for de omkring liggende cykelklubber, ligesom tst Cykling i årene 2014-2018 var en fast del af styregruppen bag det lokale motionscykelløb Langelinieløbet.

Vores Sponsorer

Premium indhold
For at vise dette indhold skal klubben opgradere til Premium.